Dé Gespreksleider | Schuldig on Tour
94
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-94,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Schuldig on Tour

Over dit project

Schuldig on Tour

Van december 2016 t/m februari 2017 ging Schuldig on tour: in verschillende steden door het land doken we aan de hand van de serie dieper in op ons complexe schuldensysteem. Frits Bloemberg droeg zorg voor de presentatie en gespreksleiding.

Maar liefst één op de vijf huishoudens in Nederland heeft problematische schulden: waar komen al die schulden vandaan? En hoe komen we er weer vanaf? Vanaf 20 december ging Schuldig on tour: in verschillende steden door het land doken we aan de hand van de serie dieper in op ons complexe schuldensysteem. Hoofdpersonen uit de serie, prominenten uit de wereld van schulden, de politiek, opinie- en beleidsmakers, én het publiek gingen met elkaar in debat over boete, schaamte, schuld en schaarste. Waar liggen de problemen en de oplossingen? Hoe willen we als samenleving omgaan met schuld? Waar ligt de grens tussen zelfredzaamheid en solidariteit? En: wie betaalt de rekening?
Datum
×

Via WhatsApp kan Frits Bloemberg u meteen te woord staan. Of stuur een email naar f.bloemberg@hetdebatbureau.nl

× Hoe kan ik u helpen?